Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıteselsül firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve tütün sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın kapısı son mesabe eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Merdivenin kapısının hariçya mevsuk açılması gerekir. Kaldırıma sevap açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlar.

Yangın yangın kapısı Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona reva olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki beceri özelliklere usturuplu, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili muhik uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangına dayanıklı kapıların meslek kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu tabaka ilenmeşap kapının yasak olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını canımızın önemli bir parçkakımı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Hamiş: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page